Az MKFE a magyarországi székhelyű közúti közlekedési szolgáltatók szakmai érdekképviselete, mely tömöríti a hazai személy és áruszállításban érdekelt vállalkozásokat.

Legyen Ön is az Egyesület tagja és használja a tagság nyújtotta előnyöket!
Csatlakozzon hozzánk a Facebookon
Egyedülálló üzleti kedvezmények
Ágazatra szabott szolgáltatások
Szakmai érdekképviselet
Partnerkapcsolatok fejlesztése
Komplex szakmai tudásbázis
OBU banner

2019 júniusában hazánkban a nehéz-tehergépjárművek korlátozása szombaton és munkaszüneti napok előtt 22:00 órakor kezdődik, és vasárnap, valamint pünkösd hétfőn 22:00 óráig tart. A kamionstop a hazai utakon az összes környezetvédelmi kategóriába tartozó járműre vonatkozik. A június 15-16-án esedékes kamionstopot hőségriadó miatt feloldották.
2019 júniusában Európa egyes országaiban az itt megnyitható és az AutóKözlekedés folyóiratban is közzétett órarendek szerint alakul a nehéz-tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozás. 
2019 júliusában Európa egyes országaiban az itt megnyitható és az AutóKözlekedés folyóiratban is közzétett órarendek szerint alakul a nehéz-tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozás. 
A MOL-MKFE üzemanyagkártyával rendelkező egyesületi tagjaink IDE kattintva érhetik el a MOL hazai töltőállomásain a mai napon érvényes üzemanyagárakat.
Németországban 2018. július 1-től az útdíjköteles járművek útdíjfizetési kötelezettségét kiterjesztik a főútvonalakra is.
1
2
3
4
5

Kiemelt hírek

Belföldi hírek

Külföldi hírek

Szakmai lobbi

Fuvarhirdetések