Ma Gabriella napja van.

Belföldi hírek

Kedvező lízingkonstrukciókat kínál az MKFE Biztosítási Alkusz Kft.

Az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. már a járműfinanszírozásra is kínál előnyös feltételeket az Egyesület tagjainak. A Merkantil Bankkal kötött megállapodás lehetőséget ad nyílt és zárt végű, forint- vagy euróalapú, akár fix kamatozású lízingkonstrukciók igénylésére. Nálunk mindent egy helyen intézhetnek, kedvező lízingdíj és gyors ügyintézés mellett.

Kérdőív az ellenőrzött határokon tapasztalt problémákról

Kérdőív az ellenőrzött határokon tapasztalt problémákról

Tisztelt Tagjaink! Az MKFE idén április óta – ismét – kiemelt figyelmet fordít Magyarország ellenőrzött, déli és keleti határainak működésére. Ennek elsősorban az az oka, hogy ezeken a határokon több napos várakozásra kényszerülnek a belépni kívánó nehéztehergépjárművek. Az utóbbi hetekben különösen kritikussá vált a helyzet a Záhony-Csop (UA) határon, ahol jelenleg 4-5 napra nőtt a belépő forgalomban a várakozás. A várakozás miatt kieső teljesítmények komoly anyagi veszteséget okoznak a vállalkozásoknak, továbbá a méltatlan körülmények miatt mind több gépkocsivezető mond fel munkaadójának. Az MKFE az érinett tagvállalkozások kezdeményezésének megfelelően, és tovább folytatva a jelenleg megkezdett érdekképviseleti tevékenységeit, fel kívánja mérni, hogy milyen további lehetőségekkel élhet a szakma a határhelyzet gyors rendezése érdekében. Kérjük, hogy válaszaival segítse az Egyesület további munkáját.

Személyszállítási Tanács titkárt keresünk

Az 1965-ben alapított, nemzetközi hátterű és 2.500 tagvállalkozást tömörítő Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete pályázatot hirdet Személyszállítási Tanácsa titkári pozíciójának betöltésére. A pályázatok benyújtásának határideje 2020. január 5.

Egy 96 méteres szállítmány halad át az országon

2019. december 4-én, szerdán éjjel indult szárazföldi útjára a Győr-Moson-Sopron megyei Gönyű dunai kikötőjéből az a 96 méter hosszú és 308 tonnás szerelvény, mely csütörtökön és pénteken folytatja útját a hazai úthálózaton, hogy december 7-re, szombatra virradóra Tiszaújvárosba érjen. Emiatt többfelé korlátozásra és lezárásokra kell számítani.

A NÚSZ ügyfélszolgálati rendje decemberben

Tekintettel a decemberben esedékes munkanapok és pihenőnapok cseréjére, valamint a karácsonyi és újévi ünnepekre, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) már most közzétette a társaság országos képviseleteinél 2019 decemberében irányadó ügyfélszolgálati rendjének beosztását.

1. oldal / 234

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.