Események

Megtartotta ülését, és megválasztotta elnökét a Jelölő- és Mandátumvizsgáló Bizottság

2019. január 08. kedd, 15:37

Egyhangú döntéssel Széll Jánost választotta meg elnöknek az MKFE Jelölő- és Mandátumvizsgáló Bizottsága (JMVB) a mai ülésén, amelyen a testület egyben megkezdte a felkészülést is a február 23-i Küldöttgyűlésre.

Bővebben: Megtartotta ülését, és megválasztotta elnökét a Jelölő- és Mandátumvizsgáló Bizottság

Szabó György, Selmeczi Attila és Győző Csaba is megkapta az Év Vállalkozója díjat

2018. december 14. péntek, 09:38
A 2018. december 7-én megtartott XX. Vállalkozók Napján a hagyományoknak megfelelően kitüntetések átadására is sor került a kiemelkedő vállalkozói teljesítmények elismeréséül. Az Év Vállalkozója díjjal azokat a vállalkozókat tüntetik ki, akik saját területükön – függetlenül cégük méretétől – kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, és tevékenységük példaértékű a többi, hasonló területen működő, hasonló üzletstratégiát megvalósító vállalkozás részére. A 64 díjazott között három MKFE-tag is helyet kapott.

 

Bővebben: Szabó György, Selmeczi Attila és Győző Csaba is megkapta az Év Vállalkozója díjat

Palkovics László szakminiszter az MKFE székházában

2018. november 21. szerda, 16:00

A kormányzat kiemelt figyelmet fordít a közúti áru- és személyszállító vállalkozások versenyképességének javítására” – jelentette ki tegnap Palkovics László miniszter az MKFE székházában lezajlott szakmai konzultáción. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium vezetője az útdíjemelés ügyében is újabb egyeztetést ígért.

 

Bővebben: Palkovics László szakminiszter az MKFE székházában

MKFE-NiT közös sajtótájékoztató: fuvardíjemelésre kényszerül a szakma

2018. szeptember 11. kedd, 16:15
Soha nem látott fuvarozói összefogást és egységes fuvardíjemelést kényszerítenek ki az elmúlt időszak gazdasági és uniós jogalkotási folyamatai – jelentette ki mai közös sajtótájékoztatóján az MKFE és a NiT Hungary elnöke. A nagy sajtónyilvánosságot kapott rendezvényen a fuvarozói érdekképviseletek kiemelték: az elmúlt időszakban jelentősen romlott a közúti fuvarozási és szállítmányozási szektor tevékenységét meghatározó piaci és jogi környezet.  

Bővebben: MKFE-NiT közös sajtótájékoztató: fuvardíjemelésre kényszerül a szakma