Ma Szonja, Zsófia napja van.

Együttműködés a mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások és a magyar közúti fuvarozó vállalkozások között - levél az agrárminiszternek

A mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások 25 milliárd forintos támogatásról döntött a kormány – jelentette be hétfőn az agrárminiszter. Az MKFE és a NiT Hungary azt kezdeményezte Dr. Nagy István miniszterél, hogy a támogatás odaítélésének – követve a kormányzat patrióta gazdaságpolitikai ajánlásait és amennyiben ez nem minősül tiltott állami támogatásnak – legyen feltétele az, hogy az érintett mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások, ha fuvarozó szolgáltatását is igénylik, magyar székhelyű vállalkozást bízzanak meg a szállítási feladatokkal.


A levélben az MKFE és NiT Hungary vezetői elismeréssel szólnak Dr. Nagy István áldozatos munkájáról, és egyben rámutatnak, hogy a 25 milliárd forintos támogatás fentiek szerinti odaítélése kettős célt valósíthat meg: a mezőgazdasági és élelmiszeripari szektor mellett a magyar logisztikai vállalkozásokat is segítheti.

A Dr. Nagy Istvánnak írt levelet IDE» kattintva olvashatja el.

MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.