Ma Péter napja van.

64 MOL-kutat vesz át az Orlen — változás a törzskúti listánkban!

Mint régebben már beszámolrunk róla, a MOL Nyrt. 2024. február végén arról értesítette az üzemanyag-felhasználó vállalkozásokat, hogy bizonyos változások állnak be annak a 64 benzinkútnak az üzemeltetésében, melyeket a MOL az Orlen olajtársaságnak ad át. A változás érinti a MOL-MKFE-kártyabirtokosok által törzskútként eddig megjelölt zalakomári töltőállomást is!


Mint sokan értesülhettek róla, az Orlen Unipetrol csoport 2022 decemberében jelentette be, hogy új olajtársaságként jelenik meg Közép-Európa országaiban, s hazánkban is benzinkutakat vásárol. Hatvannégy MOL-os töltőállomás átvétele és arculati átalakítása azóta folyamatosan zajlik.


A MOL az érintett töltőállomásokat folyamatosan zárja be, de ügyfeleinek rendelkezésére bocsátja az azokat helyettesítő, legközelebbi benzinkutak elérhetőségét is.


Fontos tudnivaló a MOL-MKFE-kártyát használó szállító-fuvarozó vállalkozásoknak, hogy a fentiek miatt 2024. április közepétől a törzskúti hálózatból kiesik Zalakomár (M7-es autópálya, jobb oldal; 194-es km), helyette „Nagykanizsa, Elkerülő út” benzinkútja lesz alkalmas a kártyás üzemanyag-vételezésre, melyet március 1-jén a MOL már be is állított MKFE-törzskútként, azaz már itt azóta érvényesíthető a legnagyobb, 19 forint+áfa literenkénti kedvezménymérték.

Az Orlen-nek átadandó zalakomári kút pedig mindaddig MKFE-MOL-törzskút marad, míg meg nem valósul az Orlen-be való ápilisi bevonás. Így (egy hónapon át) mind a volt zalakomári, mind az új nagykanizsai kúton törzskúti áron lehet tankolni. Az átalakítást követően a zalakomári Orlen-kúton egy ideig még el fogják fogadni a MOL-kártyát ugyan, de az elszámolás azután ott Orlen-töltőállomási áron fog megtörténni! Az új törzskút tehát a szóban forgó nagykanizsai töltőállomás!

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.