Ma Botond, Mózes napja van.

A reptéri M4-es csomópont felújítása — 5. ütem

Mint az elmúlt hetekben már beszámoltunk róla, a Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő (MKIF) Zrt. 2024 áprilisában ütemezett útfelújítási munkákat kezdett az M4-es autóút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett vezető csomóponti ágaiban. Ennek 5. üteme 2024. április 27-én kezdődött, és április 30-ig tart, melyet szintén csak a forgalmi rend megváltoztatásával lehet megvalósítani.


Ezalatt a repülőtérről Budapest felé tartó felhajtó felújítása zajlik majd. Mivel a felhajtó ág zárva lesz, a repülőtér irányából közvetlenül nem lehet majd Budapest felé felhajtani. A főváros irányába közlekedőknek a repülőtérről az M0-ás autóút felé kell elindulniuk, és az M0-ás autóút – 3101 jelű út (Ecseri út) csomópontjában tudnak visszafordulni Budapest felé. A terelés irányát egyértelműsítő ábra a lenti linken található. Az erre közlekedőknek torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítaniuk.


A kivitelezési munkák több ütemben zajlanak, és előreláthatóan május közepéig tartanak. Egy-egy ütemben egyszerre csak egy csomóponti ágat zárnak le, hogy a forgalmat a lehető legkisebb mértékben zavarják.


térképek és teljes közlemény »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.