Ma Alexandra, Erik napja van.

Final call (Utolsó felhívás)


Tájékoztatom tisztelt TIR igazolványokat felhasználó fuvarozó tagjainkat, hogy a folyó év április 15-re meghirdetett TIR-továbbképzés az IRU előírásai szerint a TIR igazolványokat felhasználók éves, rendszeres továbbképzése keretében kerül megtartásra, amelyen a részvételük elvárt, mivel az Egyesület számára az oktatás megtartása megkerülhetetlen.

A továbbképzés keretében fontos és érdemes témák kerülnek ismertetésre, nem is szólva arról, hogy a helyszínen vehetik át az IRU által módosított Árufuvarozói TIR Kézikönyv fejezetét, amelynek egyik példányát cégszerű aláírással ellátva legkésőbb 2011. június 30-ig kell visszajuttatniuk az Egyesülethez. Az a TIR igazolványok felhasználására feljogosított fuvarozó, aki a fuvarozói kézikönyv vonatkozó módosítását az adott időpontig az Egyesülethez nem juttatja vissza, az IRU által meghatározott felhasználói korlátozással lesz kénytelen szembesülni.


A továbbképzés napján az Egyesület Regionális Irodái zárva tartanak, kizárólag csak a budapesti Központi Iroda fogadja tisztelt tagjainkat.


Végezetül felhívnám a szíves figyelmüket, hogy a tanfolyam megtartásának helyszíne (Vörösmarty u. 47. — térkép ») környezetében parkolási nehézségek adódhatnak, de a szomszédos Aradi utcában egy nagy parkolóház működik, ami megoldja ezt a problémát. A Magyar Sajtó Háza publikus közlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető, legkönnyebben a Kis Földalattival (1. Metró vonal) a Vörösmarty utcai megállóig.


A helyszínen, a Magyar Sajtó Házában a Mikszáth termet keressék, az az épület földszintjén található, maga a továbbképzés legkésőbb 14,00 órakor befejeződik.


Budapest, 2011. március 31.

Sziráki Zoltán
vámszakterületi vezető


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.