Ma Gergely napja van.

Logisztikai konferenciát rendez az MLBKT


A gazdasági recesszióval kapcsolatos várakozások és kihívások megvitatása a célja annak az egynapos konferenciának, melyet NEXT PRACTICE címmel a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság rendez 2011. június 9-én (csütörtökön) Budapesten. A szervezők kedvezményes részvételi díjjal várják az MKFE tagjait!


A konferencián elismert belföldi és nemzetközi előadók mutatják be napjaink általános üzleti trendjeit, s ezekhez kapcsolódva szó esik a logisztika, az ellátási láncok fejlődési irányairól, az üzleti modellek, a menedzsment, a közlekedés és az informatika várható szerepéről. Neves közgazdászok mellett többek között az Alcoa, az IMB, a Graphisoft, a Kürt Zrt., a Siemens és a DHL vezetői osztják meg vízióikat a következő húsz évben várható folyamatokról. Szintén előadóként működik közre Alan Waller, a Supply Chain Innovation, Solving Efeso alelnöke, a Chartered Institute of Logistics and Transport nemzetközi elnöke, a European Logistics Users Providers and Enablers Group (ELUPEG) elnöke is. (Az angol nyelvű előadásokhoz szinkrontolmácsot biztosítanak.)


A rendezvényen az „MKFE-1149” kódra hivatkozva és tagsági igazolvány bemutatásával az MKFE tagjainak 13.000 Ft-os nettó kedvezmény jár! A rendezvény helyszíne az NH Hotel Budapest (XIII. ker., Vígszínház u. 3.). Jelentkezési határidő: 2011. május 31.


program és tematika »

jelentkezési lap »


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.