Ma Flórián, Mónika napja van.

Nyílt nap MKFE tagoknak a Hungaroring Vezetéstechnikai Centrumban november 10-én – jelentkezzen most!

Az MKFE és a Groupama Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. rövidesen aláírásra kerülő megállapodás értelmében a jövőben az Egyesület tagjai vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági tréningeken vehetnek majd részt, egyedi kedvezményekkel. A mogyoródi Hungaroring pályán található központ az együttműködés első lépéseként nyílt napot szervez az MKFE érdeklődő tagjainak 2017. november 10-re. A program díjmentes, de jelentkezőket csak korlátozott számban tudunk fogadni! A regisztráció határideje: 2017. szeptember 29.


 

 A november 10-i nyílt nap reggel 9:00 órától várhatóan délután 14:00 óráig tart. A bemutató első részében az érdeklődők szakmai előadások keretében ismerhetik meg a tanpálya szolgáltatásait, továbbá az MKFE tagjai számára elérhető egyedi csomagajánlatok tartalmát.

Délután a tanpályán élőben mutatják be a tréningekhez tartozó feladatok egy részét. A pályára e nyílt nap keretében az MKFE tagok járművet is behozhatnak, és tesztvezetésre is lehetőséget biztosítanak a szervezők. Ilyen irányú szándékát kérjük, jelezze a jelentkezéskor.

A nyílt nap az MKFE tagjainak díjmentes, de jelentkezőket a program specialitása miatt csak korlátozott számban (kb. 20 fő) tudnak fogadni, ezért a regisztrációkat a beérkezés sorrendjében fogadjuk el.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen 2017. szeptember 22-én 12:00 óráig.

 

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.