Ma Ivó, Milán napja van.

Elővásárolt matrica: 2018. január 1-től érvényes

A tavalyi év végétől már elővételben is megvásárolhatók a következő évre érvényes megyei és éves autópálya-matricák. Idén is megvásárolhatja elővételben a 2018. évi éves országos és éves megyei autópálya-matricát. Előértékesítésben 2018-ban a díjak nem változnak.


A tavalyi év végétől már elővételben is megvásárolhatók a következő évre érvényes megyei és éves autópálya-matricák.

Az MKFE tavalyi kezdeményezésére az NFM bevezette az előzetes matricavásárlás lehetőségét, annak érdekében, hogy megoldódjon az évek óta visszatérő probléma, a január első napjára jellemző torlódás, amely elsősorban az Egyesület buszos vállalkozásainak jelentett gondot.

Idén is megvásárolhatja elővételben a 2018. évi éves országos és éves megyei autópálya-matricát. Előértékesítésben 2018-ban a díjak nem változnak.

Új fizetős útszakaszok: 

  • M85-ös Csornát elkerülő második szakasza
  • M35-ös Debrecen utáni folytatásának első üteme 

Az elővásárlási lehetőséget biztosító viszonteladók folyamatosan frissülő listája a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (www.nemzetiutdij.hu) és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. (www.nemzetimobilfizetes.hu) honlapjain érhető el.

Az www.autopalyamatrica.hu oldalról a következő módon vásárolhatja meg a matricát:

Fizetési módok  vásároljon regisztráció nélkül

  • Bankkártyás fizetés - bármelyik bank által kibocsátott kártyával
  • Átutalás - bármelyik hazai bankból - automatikus feldolgozással - automatikus díjbekérővel is

    Átutalásos fizetésnél felhívjuk a figyelmet arra, hogy csak a bank nyitvatartási ideje alatt beérkező utalás esetén tudjuk az autópálya használati jogosultságot érvényesíteni. Így pl. péntek este, hétvégén, ünnepnapokon elutalt díjak esetén a jogosultság csak az azt követő munkanap reggelétől lesz érvényes.

Cégeknek  több autópálya-matrica egyszerre

Érdemes előre vásárolni matricát azoknak a cégeknek, amelyek idei pénzállományból szeretnének még költeni az idei évben.
Több autóval, vagy flottával rendelkező ügyfelek igényeinek megfelelve lehetőséget biztosítunk egyszerre több (akár 10db azonos típusú) matrica egyidejű megrendelésére.


Az elővételben megvásárolt matricák – így a 7 személyesnél nagyobb, 3,5 tonna alatti D1 kategóriás, illetve a buszok D2-es matricája – érvényessége 2018. január 1-én 00:00-órától kezdődik, és 2019. január 31-ig tart.

 

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.