VIALTIS autópálya kártyák és készülékek

2018. május 09. szerda, 12:39

Általános

A megállapodás lényege


Az MKFE és a francia-dán tulajdonban lévő VIALTIS SARL 2017. nyarán kibővítette a külföldi autópálya kártyák és készülékek, valamint alagútkártyák forgalmazására vonatkozó partnerszerződését az egyesületi tagok igényeinek minél szélesebb körű kielégítése céljából.

A már meglévő termékek mellett (Viacard, Telepass, Fréjus/Mont Blanc alagútkártya) az alábbi új kártyák és készülékek is igényelhetők a VIALTIS-on keresztül:

Termék megnevezése

Használható

GO-Box

Ausztria

Multiservice Card

Csehország, Egyesült Királyság, Svájc, Szlovákia, Szlovénia és Eurovignette vásárlására is alkalmas

Satellic

Belgium

TELEPASS EU

Ausztria, BE Liefkenshoek alagút, Franciaország, Lengyelország, Olaszország, Portugália, Spanyolország

Toll Collect

Németország

TOLL2GO

Ausztria, Németország

ViaBox

Lengyelország

 

Kik vehetik igénybe?Az ajánlattal azok az egyéni vállalkozók és társas vállalkozások élhetnek, melyek fő tevékenysége a közúti közlekedési szolgáltatás (árufuvarozás, személyszállítás), és amelyek az MKFE teljes jogú vagy társult tagjai. A szolgáltatás utólagos fizetési formában (2 hetente történő számlázással) működik, ezért letétköteles, az igénybevételéhez minimum fél éves MKFE tagság szükséges.

Jelentkezés, igénylésAz Ön vállalkozásának akkor van lehetősége a szerződéskötésre, ha az egyesületünk teljes jogú vagy társult tagja (nem pártoló tag), s az egyesületünk, illetve a kapcsolt vállalkozásai felé hosszú ideje lejárt kötelezettségei nincsenek.

MKFE Tagoknak

Igénylés esetén az ügyfélnek az óvadéki/letéti összeg megállapításához a legfrissebb pénzügyi adatait szükséges benyújtania az MKFE részére.

Benyújtandó iratok:

Társas vállalkozás esetén
Egyéni vállalkozás esetén
mérleg és főkönyvi kivonat
adóbevallás

 

Adatainak változtatása vagy azok törlése érdekében, illetve érintetti jogaival kapcsolatban, kérjük, forduljon bizalommal munkatársunkhoz. Adatkezelési Tájékoztatónkat megtekintheti ügyfélszolgálatunkon.


                          
Jelenleg nem MKFE tagok

Kedves Leendő Tagunk!

Ha Ön még nem tagja az egyesületünknek, azonban élni kíván ajánlatunkkal, mindenekelőtt tagfelvételi eljárásban kell részt vennie. Fontos tudnia, hogy a tagsági viszony létesítése nem puszta internetes regisztráció, hanem jogviszony kialakítása, mely után Ön az egyesületünk által tömörített fuvarozók nagycsaládjához fog tartozni, és élvezheti a szervezetünk által nyújtott egyéb előnyöket és szolgáltatásokat is.

Ha mindezek ismeretében úgy dönt, hogy szeretné megismerni a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületét, és tagunkká kíván válni, örömmel látjuk!

Előnyei

  • utólagos fizetési forma
  • külföldi HÉA visszaigénylésre is alkalmas gyűjtőszámlák
  • 2 hetente történő számlázás
  • magyar nyelvű kapcsolattartás
  • speciális kedvezmények az MKFE ügyfelek részére

Termékek

 

GO BOX  
TOLL COLLECT  
  TOLL2GO  
  ROAD BOX  
TELEPASS EU  
  FRÉJUS - MONT BLANC  
VIACARD, TELEPASS  
VIABOX  

 

ElérhetőségTovábbi tájékoztatás a kártyákkal, készülékekkel kapcsolatban:

Farkas Rita

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: +36 1 252 0688 / 217
Fax: +36 1 252 0736