Ma Konrád, Tivadar napja van.

A KAV vizsgák újraindulásának részletei

Egyesületünk főtitkára a Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. (KAV) 2021. április 20-ára tervezett újraindulásának részleteiről kérdezte a képzőszerv ügyvezetőjét. Információink szerint csak a PÁV vizsgák esetén 500 fölötti azoknak a jelentkezőknek a száma, akiknek a március 8-i záráskor már volt előre lefoglalt vizsgaidőpontjuk, s becslésünk szerint az elmúlt időszakban legalább ekkora számban jelentkeztek volna új vizsgázók. Április 20-án a képzőszerv visszaigazolta a járványhelyzet utáni sikeres újraindulást, és gördülékeny ügyintézésről biztosítja a jelentkezőket.


A KAV szóbeli tájékoztatása szerint a március 8-i leállás pillanatában már élő regisztrációval (befizetett és visszaigazolt vizsgadíj, visszaigazolt vizsgaidőpont) rendelkező ügyfeleket elsőként kívánják kiszolgálni újrainduláskor.


Papp Zoltán főtitkár tájékoztatást kért Benedek Szabolcs ügyvezetőtől arról, hogy a KAV hogyan fogja értesíteni a korábbi vizsgákról lemaradt ügyfeleket, továbbá az új vizsgaidőpontok lefoglalhatóságának feltételeiről. A teljes levél itt » olvasható.


Benedek Szabolcs — 2021. április 20-án írott válaszlevelében — megerősítette, hogy a KAV április 20-án a gyakorlatban is megkezdte képzési tevékenységét, és az oktatásszervezésnél a lehető leggördülékenyebb ügyintézést biztosítják. A szaktanfolyamokra váró új jelentkezők kérelmeit április 26-tól már a régi rend szerint, a képzőszerveken keresztül fogadják.


MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.