Ma Szonja, Zsófia napja van.

Új Széchenyi Kártya Program hitelkonstrukciók mikro-, kis- és középvállalkozások részére

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy már elérhetők az Új Széchenyi Kártya Program hitelkonstrukciói, amelyek kifejezetten a koronavírus járvány kedvezőtlen gazdasági hatásainak kivédésére és az ennek kapcsán felmerülő finanszírozási igények kezelésére hoztak létre. Az új, speciális konstrukciók 2020. május 15-től igényelhetőek a Széchenyi Kártya Program eddigi hiteleihez hasonlóan a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének, a területi kereskedelmi és iparkamarák, és a KAVOSZ Zrt. regisztráló irodáiban.

A kiemelt mértékű állami támogatással elérhető konstrukciók célja, hogy a koronavírus járvány hatására kedvezőtlen helyzetbe jutott mikro-, kis- és középvállalatok a kedvezményes feltételek, továbbá a magasabb állami támogatásnak köszönhetően alacsony hiteldíjak mellett, gyorsan és könnyen elérhető forráshoz jussanak. Az új konstrukciókkal – a feltételeknek megfelelő vállalkozások – azonnali likviditási forrásokhoz juthatnak, amely a veszélyhelyzet követő időszakban segítheti a normál üzletmenet visszaállítását, forrást biztosítva a jövőbeli növekedés lehetőségét megalapozó beruházások megvalósítására is.

A Széchenyi Kártya Program új hitelkonstrukciói minden eddiginél kedvezőbb kondíciókkal, rendkívül alacsony, a teljes futamidő alatt fix kamaton elérhetőek a vállalkozások számára.

SZÉCHENYI MUNKAHELYMEGTARTÓ HITEL»
A munkahelyek megtartását segítő, 2 éves lejáratú forgóeszközhitel, maximum 750 millió Ft hitelösszegig, nettó ügyleti kamat 0,1 %/év.

SZÉCHENYI KÁRTYA FOLYÓSZÁMLAHITEL PLUSZ»
Legfeljebb 100 millió Ft összegű folyószámlahitel, nettó ügyleti kamat 0,1 %/év, a vállalkozás napi működésével kapcsolatos valamennyi kiadás finanszírozására fordítható, a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitellel kombináltan vehető igénybe.

SZÉCHENYI LIKVIDITÁSI HITEL»
Szabad felhasználású forgóeszközhitel, maximum 250 millió Ft hitelösszegig, 3 éves futamidőre, nettó ügyleti kamat: 0,2 %/év.

SZÉCHENYI BERUHÁZÁSI HITEL PLUSZ»
Akár 1 milliárd Ft hitelösszegű, legfeljebb 10 éves futamidejű beruházási hitel, széles körben felhasználható beruházási hitelcélok, illetve hozzá kapcsolódó forgóeszköz beszerzés finanszírozására, nettó ügyleti kamat 0,5%/év.

AGRÁR SZÉCHENYI KÁRTYA PLUSZ»
1, 2 vagy 3 éves futamidejű folyószámlahitel, akár 200 millió Ft hitelösszegig a jogosultsági feltételeknek való megfelelés esetén, a szabad támogatási keret terhére. A Kormányzat a hitelhez a teljes futamidőre 100% kamattámogatás, 100% kezességi díjtámogatás, teljes kezelési költségtámogatás, illetve akár teljes egyéb költségtámogatást nyújt.


Tagjainknak MKFE tagsági igazolást adunk ki a Széchenyi-kártya igényléséhez.

Érdeklődni Dinnyés Ildikónál lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


További részletek a KAVOSZ weboldalán.


MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.