Ma Ervin napja van.

Várjuk felajánlásait, ha szállítóeszközzel támogatná Ukrajnát és a menekülőket

Tisztelt Tagjaink! A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete – együttműködve a hazai karitatív szervezetekkel – lehetőséget kíván biztosítani azoknak a személy- és áruszállító vállalkozásoknak, akik támogatni kívánják Ukrajnát, valamint az ukrajnai menekülteket – a Kárpátaljára és Magyarországra érkezőket egyaránt. Ennek érdekében létrehozunk egy adatbázist azokról a felajánlásokról, amelyeket a karitatív szervezetek a humanitárius segítségnyújtás közben igénybe vehetnek. Kérjük, hogy amennyiben fel tud ajánlani járműkapacitást ilyen célra, küldje meg részünkre ezeket az információkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.


Milyen célú felajánlásokat várunk elsősorban:

  1. Áruszállításra alkalmas (dobozos, hűtős) tehergépjárművek (3,5 tonnától 40 tonnáig).
  2. Személyszállító autóbuszok, amelyekkel a magyar-ukrán határról eljuthatnak a menekültek más hazai városokba vagy akár más EU-tagállamokba.

Amire még szükség lehet:

  • Átmeneti vagy tartós szálláslehetőség a menekültek részére.
  • Fogyasztási cikkek
    • tartós élelmiszerek (tartós kenyér, -tej, -készétel, -konzerv, kakaópor, müzli, müzli szelet),
    • kis dobozos üdítők, kis dobozos kakaó,
    • wc papír, papírtörlő, popsitörlő, zsebkendő, pelenka, tápszer, bébiétel,
    • higiéniai termékek (szappan, sampon),
    • műanyag evőeszköz és tányér,
    • hálózsák, pléd, takaró, ágynemű.

 

Kérjük, amennyiben lehetősége van segíteni, az alábbi adatok megadásával írja meg azt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Cégnév:
Telefonszám (mobil):
E-mail cím:
A felajánlott szolgáltatás (pl. 2 db hűtős tehergépjármű, 7,5 tonna, belföldi szállítás vagy 1 db 44 személyes autóbusz belföldi és nemzetközi személyszállítás stb.):

 

A felajánlást jelző cégeket és a felajánlott szolgáltatásokat az MKFE összegyűjti, nyilvántartja és a karitatív szervezetek felé összehangoltan jelzi.

 

Köszönjük!

MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.