Ma Irma, Tímea napja van.

Javítási munkák az M0-ás autóúton

2024. február 29-én és március 1-jén (csütörtökön és pénteken) a Magyar Közút szakemberei jelentősebb javítási munkálatokat végeznek az M0-ás autóút keleti szektorában — tudatta legfrissebb közleményében a társaság.


2024. február 29-én (csütörtökön) a reggeli és délutáni csúcsidőszakok között, reggel 09:00 és délután 16:00 óra között az M0-s autóút M31-es autóút és a péceli csomópontok közti szakaszán, az M4-es autóút felé vezető oldali főpályán a külső és a középső sávot lezárják. A munka ideje alatt a forgalom csak egy sávon haladhat, ugyanakkor a korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást.


2024. március 1-jén (pénteken) 09:00 és 16:00 óra között az M0-s autóút 3-as főúti csomópontja utáni szakaszán, a Megyeri-híd felé vezető oldali főpályán a külső sávot zárják le a forgalom elől. A munkavégzés ideje alatt itt is csak egy sáv lesz biztosított a forgalomnak, a korlátozás itt sem érinti az autóútra történő fel- és lehajtási lehetőségeket.


A korlátozásokra előjelző táblák hívják fel majd fel a figyelmet, és időszakos sebességkorlátozásokat is bevezetnek majd a munkaterületek térségében. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu honlapon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.


(nyitóképünk illusztráció)

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.