Ma Ivó, Milán napja van.

16 tonnás súlykorlátozás az újirázi Sebes-Körös-hídon

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. új súlykorlátozást vezet be az Újirázi Sebes-Körös-hídon: 16 tonnás össztömeget meghaladó tehergépkocsikra vonatkozó súlykorlátozást léptet éltbe.


A 4223-as jelű út 8+362 km szelvényében elhelyezkedő, Újirázt és Okányt összekötő Rosenberg Izsó Sebes-Körös-hídon jelenleg 20 tonna súlykorlátozás van életben. Ám a híd 2016-ban, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően elvégzett fő- és célvizsgálata megállapította, hogy a híd lecsökkent teherbírása miatt az érvényben lévő 20 tonnás súlykorlátozás fokozására van szükség. Ennek megfelelően – az előirányzott felújítási munkálatok megkezdéséig – 16 tonnás súlykorlátozást kell életbe léptetni.

Ez a változtatás a menetrend szerinti autóbuszforgalmat nem érinti. A híd jelenlegi állapota alapján nem szükséges a buszforgalom korlátozása.

Kérjük Tagjainkat, hogy a zökkenőmentes közlekedés érdekében tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról. Ezt a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon tehetik meg, a nap 24 órájában.

 

(Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.)

 

MKFE kommunikáció

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.