Ma Gedeon, Johanna napja van.

EKÁER 2019-20 — Konferencia a szabályváltozásokról

Melyek a 3,5 t össztömeg alatti kistehergépjárművekre vonatkozó EKÁER-szabályok? Mikor bírságolható a fuvarozó vállalkozás, milyen esetben a járművezető? Mikor rendelhet el a hatóság járművisszatartást? Hány EKÁER-szám szükséges gyűjtőfuvarhoz? Üres kamionok és az áfa-láncügylet… — ilyen és ehhez hasonló kérdések kerülnek terítékre a NAV szakmai napján, mely 2019. szeptember 2-án (hétfőn) lesz Budapesten.


Az ismeretterjesztő szakmai nappal egybekötött konferencián a résztvevőknek vezető adószakértő tart előadást az EKÁER szabályainak közeljövőben esedékes változásairól, a mentességekről, a szankciókról, az e-felületről, és gyakorlati példákon keresztül is szemlélteti az EKÁER-ügyintézés sarkalatos pontjait.

A konferencia különösen azoknak a fuvarozóknak ajánlott, akik komplex logisztikai szolgáltatást is végeznek. A részvételi díjból a www.ekraer.hu oldalon keresztül regisztrálók 30 % – 35% kedvezményt érvényesíthetnek.


A rendezvény időpontja:

2019. szeptember 2., hétfő 9.00 – 13.00
(regisztráció 08:00 órától)

Helyszíne:

MOHA Ház
1143 Budapest XIV. ker., Gizella út 42-44.
(a Hungária körút és Thököly út sarkához közel)

részvételi díj: 29.900 Ft + áfa/fő
egy személy az ekaer.hu oldalon regisztrálva (30% kedvezmény): 20.930 Ft + áfa/fő
több személy az ekaer.hu oldalon regisztrálva (35% kedvezmény): 19.885 Ft + áfa/fő


Fontos! A jelentkezési lap kitöltője és aláírója kötelezi magát, hogy a jelentkezés elfogadása esetén a részvételi díjról a neki e-mail-ben megküldött díjbekérőben álló összeget az ott szereplő fizetési határidőig átutalással vagy bankkártyás fizetéssel kiegyenlíti.


RÉSZLETEK ÉS JELENTKEZÉS »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.