Ma Gedeon, Johanna napja van.

Holttér-matrica kötelezettség Franciaországban

Ahogyan arról korábban tájékoztatást adtunk », Franciaországban 2021. január 1-től kötelező jelezni a jármű holtterét a 3,5 tonna feletti járműveken. A matricákat megvásárolhatja az MKFE Szolgáltató Kft-től 490 Ft + áfa/db áron, melyet 1-49 db matrica megrendelése esetén 1.000 Ft szállítási költségért, 50 db feletti rendelés esetén díjtalanul szállítunk ki Önnek.


A francia hatóságok már ellenőrzik a holttérre felhívó matricák jelenlétét a járműveken, de egyelőre csak figyelmeztetnek, 2021. március 31-től azonban bírságot szabnak ki a matricák hiánya esetén, ezért indokolt a Franciaország területén közlekedő 3,5 t feletti járművek felmatricázása.

A matricákat megvásárolhatja az MKFE Szolgáltató Kft-től 490 Ft + áfa/db áron, melyet 1-49 db matrica megrendelése esetén 1.000 Ft szállítási költségért, 50 db feletti rendelés esetén díjtalanul szállítunk ki Önnek.

Termékinformáció ITT »

Tájékoztatjuk, hogy a jogszabály 1 db nyerges szerelvényre 5 db matrica felragasztását írja elő.

A matricák elhelyezéséről bővebb információt IDE » kattintva talál.

A megrendeléseket a beérkezés sorrendjében, és a készlet erejéig tudjuk teljesíteni. A matrica 2021. január 14-től átvehető személyesen az MKFE budapesti ügyfélszolgálatán vagy előre utalás után postázzuk a megadott címre. Amennyiben a matricát postázva kéri, kérjük, a megrendeléskor adja meg a pontos postázási címet, továbbá, ha nem MKFE tag, akkor a számlázási adatokat (adószámot is)! Köszönjük!

Kérjük, a megrendelésért keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségeken:

Bócz Magdolna
értékesítési csoportvezető
E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 06 (1) 252 0688/219

MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.