Ma Gedeon, Johanna napja van.

Kufstein: szakaszos átengedés a német-osztrák határon 2020-ban is

Az ideihez viszonyítva 2020-ban várhatóan még több olyan nap lesz az ausztriai A12-es autópályán, amikor szakaszosan fogják engedni a 7,5 tonnánál nagyobb tehergépjárműveket. A tiroli kormány 2019. augusztus közepén elfogadta, illetve közzétette a jövő év első felére tervezett szakaszolással érintett napokat.


Ez év első hat hónapjában 17 napon korlátozták blokkosítással a kamionforgalmat, míg a tervek szerint ez jövőre emelkedni fog, ugyanis 2020 első felére már 20 ilyen napot tűztek ki. A tiroli kormány szerint a bővítést a teherforgalom növekedése indokolja. A pontos dátumokról tagjaink (jelszavas bejelentkezést követően) a letölthető táblázatból értesülhetnek.

Kufstein — Szakaszos áteresztési naptár 2020/I. félév (PDF)


A tervek szerint a tehergépjárművek szakaszos engedését 2020 februárjától automata rendszer fogja végezni, amellyel a gyakorlatban is megvalósítható az óránként 300 tehergépjármű áteresztése. Az automata rendszer körülbelül 12 másodpercenként fogja sorompó felnyitásával engedni a teherautókat. Az ellenőrző ponton a teherautóknak 10 km/h sebességgel kell áthaladniuk.


MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.