Ma Alajos, Leila napja van.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete tartalmaira vonatkozó általános feltételek

Az MKFE weboldalára történő kattintással, a hírlevél, az AutóKözlekedés című újság és annak melléklete olvasásával, valamint az MKFE Facebook oldalára történő belépéssel a weboldal, a hírlevél, az újság olvasója, a Facebook oldal látogatója külön nyilatkozat nélkül elfogadja és tudomásul veszi, hogy a weboldal, a hírlevél, az újság és a Facebook oldal, valamint minden az MKFE kiadásában kezelt dokumentum teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.

A weboldalról, a hírlevélből, az újságból, valamint a Facebook oldalról tartalmat, mint különösen szöveget, szöveg részletet, fényképfelvételt, képet, videófelvételt, hanganyagot másolni és bárhol felhasználni (értve ez alatt különösen: mindennemű tovább közlést, legyen az akár ingyenes vagy kereskedelmi célú, közvetlenül vagy közvetetten jövedelemszerzéssel járó, promóciós vagy egyéb reklámcélú felhasználást) – kivéve a kifejezetten saját célra történő (magáncélú) felhasználást - kizárólag a jogosult, azaz a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete írásos hozzájárulásával lehet. Magáncélú felhasználás esetén semmilyen tartalom a jogszerű felhasználás keretein túl nem tárolható, adatbázis, archívum nem képezhető, harmadik személy számára nem tehető hozzáférhetővé.

A weboldal, a hírlevél, az újság olvasója, a Facebook oldal látogatója tudomásul veszi a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének a jelen tájékoztatását, mi szerint jogsértés esetén az MKFE mint jogosult a hatályos jogszabályok – az 1999. évi LXXVI. törvény, a 2013. évi V. törvény, a 2012. évi C. törvény, illetőleg a 2012. évi II. törvény – alapján jogi eljárást kezdeményezhet.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete, mint jogosult fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen jogsértés, vagy a jelen feltételek megszegése, vagy annak akár csak a gyanúja esetén a tagsági regisztrációt külön felszólítás nélkül felfüggessze, továbbá etikai vétség miatt etikai eljárás kezdeményezésére kerüljön sor.


JOGI NYILATKOZAT

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete törekedik a szolgáltatás folyamatosságának hibamentes fenntartására, de nem garantálja, hogy az MKFE hírközlési csatornái – elsősorban a weboldal és a további elektronikus hírközlő eszközök – funkcionalitása, és az általuk nyújtott szolgáltatás mentes a hibáktól.

Az MKFE hírközlési csatornáinak, különösen a weboldal, annak a tartalma – előzetes bejelentés nélkül is – bármikor változhat.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete kizár mindennemű felelősségvállalást és elutasít bármilyen helytállási kötelezettséget az MKFE hírközlési csatornáinak használatából eredő vélt vagy valós sérelmekért, károkért.

A weboldal, a hírlevél, az újság olvasója, a Facebook oldal látogatója kifejezetten a saját felelősségére használja a közzétett tartalmakat.

Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.