Ma Konrád, Tivadar napja van.

A MOL nagynyomású kútoszlopain megszűnt a tankolási limit

A MOL 2022. március 31-től eltörölte hazai üzemanyagkút-hálózatán a nagy járművekre korábban megállapított 200 literes tankolási korlátozást, így a továbbiakban a nagyhaszongépjárművekkel közlekedő személy- és áruszállító vállalkozások mennyiségi limit nélkül vételezhetik a gázolajat a MOL kútjain.


Egyesületünk a kormányzatnak 2022. március 16-án megküldött levelében» kérte a limitálás eltörlését, hogy ezáltal segítsük a fuvarozó vállalkozások mindennapos munkájának gördülékenyebbé tételét.

Tankolásaihoz továbbra is használja az MKFE-MOL Gold Europe» üzemanyagkártyáját! Amennyiben a MOL kutak nagyteljesítményű oszlopain alkalmazott „piaci ár” alacsonyabb, mint a meghirdetett kártyás lista- vagy flottaár, akkor a kártyás tankolásokat követően a MOL mindig a fogyasztó számára kedvezőbb, alacsonyabb áron számol el az ügyfelekkel. Ezért továbbra is arra bátorítjuk a fuvarozókat, hogy használják az eddig megszokott módon a MKFE-MOL Gold Europe kártyájukat, mert az elszámolás mindig az ügyfelek számára kedvezőbb áron történik!


A MOL a tankolási folyamatok átláthatóságát segítő friss eligazító táblát küldött egyesületünknek. Nagyításhoz, nyomtatáshoz kattintson a képre!


 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.