Ma Orsolya napja van.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének szervezeti szabályai

Szervezeti és működési szabályzat

A korábbi gyakorlattól eltérően nemcsak az Alapszabály kerül fel az Egyesület honlapjára, hanem az új Szervezeti és Működési Szabályzat is elérhetővé válik, ami lehetővé teszi, hogy a működés a tagok és az alkalmazottak számára átlátható legyen. Az új szervezeti és működési szabályok az új Alapszabály hatálybalépésével egyidejűleg, a 2018. évi tisztújító Küldöttgyűlést követő napon, azaz 2018. május 13-án lépnek hatályba.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének Szervezeti és Működési szabályzata
 


Gépkocsi-használati szabályzat

Az Egyesület honlapján való közzétételével egyidejűleg lép hatályba az új Személygépkocsi-használati szabályzat, amely magában foglalja az Egyesület valós viszonyainak megfelelően a személyes gépkocsihasználatra, az egyesület tulajdonában lévő személygépkocsi magánhasználat kizárásával történő üzemeltetésére, a magántulajdonban lévő személygépkocsinak egyesületi céllal történő használatára, valamint a saját gépjárművel való munkába járáshoz nyújtott költségtérítésre vonatkozó, egyesületi szabályokat, összhangban az ezeket a viszonyokat érintő jogszabályokkal.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének Gépkocsi-használati szabályzata 


Információs jogok és tagi ellenőrzés az Egyesület belső normái, illetve a személyes adatok védelmére irányuló közösségi és hazai jogszabályok által meghatározott keretek között

Az adatkezelési, ellenőrzési jogok gyakorlásával, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete felelősségi viszonyaival kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatos jogi szakvélemény.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének információs jogokkal kapcsolatos jogi szabályozása

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.