Ma Alajos, Leila napja van.

Kerekasztal-beszélgetés a fuvarozókról és a fuvarozókért — 3. rész

Közeleg az Innomedio Kft. háromrészes kerekasztal-beszélgetésének évadzáró része, amelynek címe: „Digitális megoldások, avagy Válságból lehetőség”. Az online alkalom időpontja: 2023. szeptember 28.


Az esemény egyik különlegessége, hogy a vendégek olyan női vezetők lesznek, akik kiemelkedő árbevétellel rendelkező cégeket irányítanak, és évek óta használják az innoTMS fuvarszervező szoftvert. A beszélgetés során betekintést nyerhetünk abba, hogy ők milyen megküzdési stratégiákat választottak, és hogy az innoTMS milyen konkrét módon, milyen funkciókkal tudta őket támogatni abban, hogy a lehető legjobban jöjjenek ki a válsághelyzetből.


Az online közvetítés során lehetőség lesz kérdéseket intézni a résztvevőkhöz, amelyeket a beszélgetés végén meg is válaszolnak.


A jelentkezés továbbra is díjmentes, de regisztrációhoz kötött!


Ne maradjon le az év utolsó webináriumáról, ahol elsőkézből ismerhet meg olyan módszereket, melyek hozzásegíthetik Önt ahhoz, hogy a nehéz helyzetekben is fejlődésben tudja tartani vállalkozását! Előadók:Tartson velünk 2023. szeptember 28-án (csütörtökön) 14:00 órától!


jelentkezés »

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.