Ma Ivó, Milán napja van.

Molnár Zoltán a Személyszállítási Tanács titkára

Wáberer György, a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének elnöke, a személyszállítási társelnök jelölése alapján, az MKFE főtitkárának, valamint a Személyszállítási Tanács Elnökségének egyetértésével 2016. december 6-ával Molnár Zoltánt nevezte ki az Személyszállítási Tanács titkárának.



Molnár Zoltán már fiatalon beleszeretett a közlekedési szakmába: édesapja kisteherautón dolgozott, így hamar, a családon belül megismerhette a fuvarozás örömeit, nehézségeit. Zoltán az érettségi és a sorkatonai szolgálat teljesítése után autóbuszvezetőként kezdett dolgozni. Másfél évtizedet töltött a szakmában, így buszos szemmel is megismerte az ország minden részét. Jelenlegi megbízatása során nagyban tudja hasznosítani a gyakorlatban szerzett tapasztalatait.
 

A közlekedés szeretete és tanulási vágya miatt 2005-ben megszerezte a Közúti Személyforgalmi Tiszti Oklevelet. 2015. januárjában végzett a Nyíregyházi Főiskola Közlekedés mérnöki BSc szakon. Jelenleg a győri Széchenyi István Egyetem Közlekedés mérnök MSc szak végzős hallgatója.

Első szakdolgozatával, amelynek címe a „Közösségi közúti személyszállító gépjárműpark vizsgálata és a férőhelyszükséglethez igazodó optimalizálása” indult a TDK, majd a 32. OTDK versenyen, ahol a Műszaki szekcióban, Közlekedés építés közlekedés üzem 2 tagozatban 3. helyezést ért el.

A jelenleg készül második szakdolgozata, melynek témája a budapesti turista autóbuszok közlekedésének és parkolásának szabályozása.

Molnár Zoltán nős, egy gyermek édesapja.

 

Tisztelt Tagjaink!
Kérjük Önöket, hogy személyszállítással kapcsolatos szakmai kérdéseikkel, észrevételeikkel keressék Molnár Zoltánt az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 06 (1) 252-0688/229-es mellék

Mobil: + 36 20 382 3440

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A kinevezéshez gratulálunk, a munkához sok sikert kívánunk!

 

 

MKFE kommunikáció

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.