Ma Gréta, Margit napja van.

Külföldi hírek

Brit útdíjmentesség és a 2023. augusztus 1-jétől irányadó útdíjak

Fontos tudnivaló a brit pályát járó fuvarozóknak, hogy az Egyesült Királyságban jelen állás szerint 2023. július 31-ig tart a nehéz-tehergépjárművek útdíjmentessége. A hivatalos kormányzati tájékoztató oldal szerint tehát már csak alig 2 hónapig marad a díjmentesség, ugyanis 2023. augusztus 1-jétől ismét életbe lép az időarányos úthasználati díjfizetési kötelezettség. Híradásunk már az augusztustól irányadó útdíjakat is tartalmazza.

Már Csehországban is lehet IQ-kártyával tankolni!

Már Csehországban is lehet IQ-kártyával tankolni!

Csehország nyugati peremén, a német határ mentén 10 benzinkút csatlakozott azon töltőállomások sorához, melyek elfogadják az IQ-kártyát. Csehország ezzel a tizenkilencedik európai ország, ahol a tankolást IQ-kártyával lehet fizetni — tudatta 2023. június 6-án egyesületünk szolgáltató partnere, az üzemanyagkártyás megoldásokat kínáló IQ Card Vertriebs GmbH.

IQ-kártyás gázolajárak Európa országaiból

IQ-kártyás gázolajárak Európa országaiból

Aktuális árközlés csak MKFE-tagoknak!

Együttműködő partnerünk, az osztrák IQ CARD Vertriebs GmbH kedvező tankolási konstrukciók mellett biztosít üzemanyagkártyát. Az MKFE Szolgáltató Kft. egyedüli magyar képviselőként igyekszik összekötő kapocs lenni tagjaink és az IQ CARD között. Az üzemanyag-felhasználó MKFE-tagoknak kedvező, hogy a jelenlegi bizonytalan világgazdasági helyzetben már egy hétre előre tudhatják, hogy milyen áron tankolhatnak Európa 18 országában.

Csütörtöktől Lengyelország nem engedi át Belarusszal közös határán az orosz és fehérorosz teherautókat

Csütörtöktől Lengyelország nem engedi át Belarusszal közös határán az orosz és fehérorosz teherautókat

A Lengyel Köztársaság Közigazgatási és Belügyminisztériuma bejelentette, hogy Lengyelország felfüggeszti a Belarusszal közös határátkelőhelyein keresztül történő áruszállítást a Belaruszban vagy Oroszországban bejegyzett, bármely típusú tehergépjárművek számára. Beleértve a vontatókat, tehergépkocsikat, pót- és félpótkocsikat is.

1. oldal / 215

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.